Lahden kansainvälisen kirjailijakokouksen uudet kotisivut on julkaistu

Lahden kansainvälisen kirjailijakokouksen uudet kotisivut julkistettiin 15.5.2018. Uusien kotisivujen toivotaan palvelevan kirjailijoita sekä kirjallisuudesta ja kirjailijan työstä kiinnostunutta lukijakuntaa ympäri vuoden. Uudistuksen yhteydessä haluttiin tarkentaa myös tapahtuman profiilia. Pitkä historia, intiimiys ja luonnonläheisyys ovat erityispiirteitä, joilla kokous erottuu edukseen kansainvälisten kirjallisuustapahtumien joukosta ja joiden toivotaan näkyvän myös uuden verkkosivuston ilmeessä. Sivujen kieliversiot ovat suomi ja englanti ja ne on pyritty rakentamaan käyttäjäystävällisiksi.

Olemme halunneet nostaa blogin sivuston keskeiseksi toiminnoksi. Muutaman kerran vuodessa päivittyvässä blogissa niin suomalaiset kuin kansainvälisetkin kirjailijat käsittelevät kirjailijantyötä, kirjoittamista ja kirjailijuuteen liittyviä kysymyksiä – kaikkea sitä, mistä Lahden kansainvälisessä kirjailjakokouksessakin keskustellaan.

Sivujen työstäminen jatkuu edelleen. Seuraavan, kesäkuussa 2019 pidettävän kirjailijakokouksen tiedot päivittyvät sivuille vähitellen. Pysy siis kuulolla ja muista seurata kirjailijakokousta myös sosiaalisessa mediassa!

Back to top