Liwre 2024

LIWRE on täällä taas! Lahden 31. kansainvälinen kirjailijakokous järjestetään Lahden keskustassa jälleen 14.–15.6.2024.

Lahden kansainvälinen kirjailijakokous LIWRE, 14. – 15.6.2024 kutsuu jälleen kirjallisuusalan ammattilaisia! Kokous tarjoaa mahdollisuuden kansainväliseen verkostoitumiseen ja aitoon kanssakäymiseen kollegoiden ja lukijoiden kanssa. Kokouksen teemana on tällä kertaa Kirjallisuuden peili ja puhetta johdattavat kirjailijat Riina Katajavuori ja Karo Hämäläinen.

Vahvistetut kirjailijavieraat LIWRE 2024:ssä ovat Lucy Fricke (Saksa), João Luís Barreto Guimarães (Portugali), Anneli Jordahl (Ruotsi), Asko Künnap (Viro),  Quynh Tran (Ruotsi), Ljudmila Ulitskaja (Venäjä / Saksa), Michael Pedersen (UK), Andrea Tompa (Unkari), Hollie McNish (UK) sekä Beatrice Salvioni (Italia).  Vastaavasti kotimaiset vieraat ovat Magdalena Hai, Anneli Kanto, Juhani Karila, Adrian Perera ja Harry Salmenniemi. Kutsuvieraiden lisäksi tapahtumaan odotetaan saapuvaksi runsaasti kirjallisuusalan ammattilaisia.

Ohjelma saattaa vielä täydentyä. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Kotimaiset ja kansainväliset kirjailijat tuovat kirjailijakokouksen keskusteluissa yleisteemaan omia näkökulmiaan. Kokouspaikka on Opiston Kunkun juhlasali (Harjukatu 46) . Ohjelmaan kuuluu myös perjantain proosamatinea (Vanha Juko, Rautatienkatu 13) ja Open mic -ilta (Kuja, Hotelli Seurahuone) sekä lauantain kansainvälinen runoilta Pikkuteatterissa (Loviisankatu 8). Kaikki tilaisuudet ovat yleisölle maksuttomia.

Lahti             KOVAMENO osk

Back to top