Teema: Kirjallisuuden peili

Juhannusta edeltävällä viikolla järjestetään Lahden kansainvälinen kirjailijakokous. Joka toinen vuosi pidettävä tapahtuma järjestettiin ensi kerran vuonna 1963, ja kaikille avoimia, suomeksi ja englanniksi tulkattuja keskusteluja voi jo 31. kerran tulla veloituksetta kuuntelemaan Opiston Kunkun juhlasaliin (Harjukatu 46) perjantaina 14.6. ja lauantaina 15.6. kello 10 alkaen. Vierailevien kirjailijoiden esiintymisiä voi viikonlopun aikana ilman pääsymaksua seurata myös…

Juhannusta edeltävällä viikolla järjestetään Lahden kansainvälinen kirjailijakokous. Joka toinen vuosi pidettävä tapahtuma järjestettiin ensi kerran vuonna 1963, ja kaikille avoimia, suomeksi ja englanniksi tulkattuja keskusteluja voi jo 31. kerran tulla veloituksetta kuuntelemaan Opiston Kunkun juhlasaliin (Harjukatu 46) perjantaina 14.6. ja lauantaina 15.6. kello 10 alkaen. Vierailevien kirjailijoiden esiintymisiä voi viikonlopun aikana ilman pääsymaksua seurata myös perjantaipäivän proosamatineassa ja Open mic -illanvietossa sekä lauantain kansainvälisessä runoillassa. Tämänvuotisten keskustelujen monitulkintaisena teemana on Kirjallisuuden peili.

***

Teemateksti kokonaisuudessaan:

Kirjailija kirjoittaa itsensä läpi. Teos syntyy hänen tiedoistaan, tunteistaan, toiveistaan ja peloistaan – ja hänen mielikuvituksestaan. Hän käyttää aineksena omia kokemuksiaan ja näkemyksiään.

Lukija lukee itsensä läpi. Teos on kirjailijan antama kehys, jonka tarinaa hän tarkastelee oman elämänkokemuksensa peilissä.

Kirjallisuuden peili kiiltää ja heijastaa, mutta voiko sen läpi astua ihmemaahan?

Back to top