Ilmoittautuminen 2022 kokoukseen

Tervetuloa kokoukseen. Welcome to the Reunion!

Kirjoittamisen ja kirjallisuuden ammattilainen, osallistu kokoukseen 16.-19.6.!

Ilmoittaudu kokoukseen alla olevalla lomakkeella. Lataa valokuvasi ja esittelytekstisi osallistujaluetteloa varten. LIWREn etuhintaiset hotellipaketit on myyty loppuun. Päiväosallistujille on varattu muutama kokouspaketti ilman yöpymistä (omaehtoinen majoitus). Kolmen päivän paketti maksaa 210,00 euroa yhdeltä tai 395,00 euroa kahdelta osallistujalta. Hinta sisältää virallisen osallistujan kokousmateriaalin, kokouslounaat ja kahvit, päivälliset, illanvieton Mukkulassa, juhlavan päätösillallisen sekä muun ohjelman 16.-19. kesäkuuta. Tarkempi ohjelma lähetetään osalllistujille henkilökohtaisesti.

Kokouksen majoituspaketit sisältävät majoittumisen yhden tai kahden hengen huoneessa Hotelli Seurahuoneella, 3 yötä aamiaisineen, kokouslounaat ja kahvit, päivälliset, illanvietto Mukkulassa, juhlava päätösillallinen, kokousmateriaali sekä muu ohjelma. 

Nopean varaajan etu 40 %. Hinta 395,00 euroa yhden hengen huonessa yöpyjälle ja kahden hengen huoneessa yöpyjille 315,00 euroa per henkilö, on ollut voimassa 7.5.2022 saakka, huonevaraus voidaan myös peruuttaa kuluitta siihen saakka. Tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista maksua ei palauteta. 

Huom. Yleisölle avoimet keskustelut Sammiosalissa, proosamatinea ja kansainvälinen runoilta ovat maksuttomia tilaisuuksia.

Voit olla suoraan yhteydessä paasihteeri(at)liwre.fi


  Majoittuminen

  • Paketti 1: Yöpyminen 1h-huoneessa 16.-19.6. Huomioi varhaisen ilmoittautujan etu 7.5. saakka.
  • Paketti 2: Yöpyminen 2h-huoneessa 16.-19.6. Huomioi varhaisen ilmoittautujan etu 7.5. saakka.
  • Paketti 3: Osa-aikainen osallistuminen. Huomioi varhaisen ilmoittautujan etu 7.5. saakka. Ota yhteys paasihteeri@liwre.fi
  • Paketti 4: Osallistuminen tapahtumiin, ei yöpymistä.

  Valitse majoituspaketti


  500

  Kuva osallistujaluetteloon. Voit ladata kuvan tai ilmoittaa url-osoitteen, josta voimme ladata kuvasi.
  Kuva linkkinäKuva ladattuna

  Kuva osallistujaluetteloon (max. 10Mt)


  Lähettämällä lomakkeen hyväksyt rekisteri- ja tietosuojaselosteemme.

  Ilmoittautuminen tulee voimaan ja vahvistetaan, kun osallistumismaksu on maksettu Lahden kansainvälisen kirjailijakokouksen tilille FI41 5610 1020 0325 60. Maksun summa 1. paketissa 395€/1hh ja 2. paketissa 315€/hlö/2hh. Jos valitset 3. tai 4. paketin ota yhteys paasihteeri(at)liwre.fi. Kirjoita maksun viestikenttään oma nimesi/osallistujan nimi. Viimeinen eräpäivä alennetulle hinnalle on 7. toukokuuta. Ilmoittautuminen on käynnissä 2.6. saakka.

  Back to top