Välivuoden tapahtuma kokosi salin täydeltä väkeä 

Kirjallisuudelle ja musiikille omistettu ilta, jonka pääosassa oli kirjailija Stefan Moster ja hänen esikoisromaanissa "Nelikätisen soiton mahdottomuus" , veti Lahden kaupunginkirjaston auditorion lähes täyteen 28. elokuuta 2012.

Lue lisää >>

Lahden kansainvälinen kirjailijakokous 2011

Lahden kansainvälinen kirjailijakokous on yksi Euroopan merkittävimmistä kirjallisuustapahtumista. Yli 1000 prosaistia, runoilijaa, kirjallisuuskriitikkoa ja tutkijaa eri puolilta maailmaa on osallistunut Lahden kokoukseen vuoden 1963 jälkeen. Lahteen kokoonnutaan puhumaan, kuuntelemaan, väittelemään ja viettämään aikaa yhdessä Messilän lomakeskuksen luonnonkauniissa ympäristössä. Kokous ajoittuu juhannuksen alle, yöttömän yön keskikesään.

Kokous pidettiin vuonna 2011 25. kerran. Työpäiviin (19. - 21.6.) sisältyi alustuksia ja paneelikeskusteluja puheenjohtajien johdolla. Keskustelut tulkattiin mm. suomeksi, englanniksi ja ranskaksi. Kokouksen oheisohjelmassa oli mm. kansainvälinen runoilta sekä legendaarinen Suomi vastaan Muu maailma -jalkapallo-ottelu.

Yleisöllä oli vapaa pääsy keskusteluihin ja runoiltaan. Yleisölle oli myös järjestetty maksuttomat bussikuljetukset päivittäin Lahdesta Messilään ja takaisin. 

Ajankohtaista

23.06.2011 Kolmannen kokouspäivän tunnelmia Virpi Hämeen-Anttila bloggaa. Lue lisää »
21.06.2011 Ajatusten ilotulitus Puheenjohtajien blogista. Lue lisää »
21.06.2011 Sanoin kuvaamaton ottelu Lue lisää »

  Uutisarkisto »